Vzpěrači bilancovali polovinu sezony v Kozolupech

V srpnu se naši vzpěrači sešli na tradiční „Bejčík párty“ v Kozolupech, která je zejména akcí, kde se všichni na chvíli zastaví a pohovoří i o nesportovních věcech, ale zároveň se zde bilancuje polovina proběhlé vzpěračské sezony.

První půl rok byl pro Slavoj velmi úspěšný, o čemž svědčí dva tituly Mistrů České republiky, který získala ve Zlíně mezi juniorkami do 17 let Martina Ursínyová ml. a Dominik Sládek, který získal a obhájil titul v supertěžké váze mezi muži.

Bodované místo na MČR juniorů navíc obsadil Jáchym Kass. Veteráni přivezli z MČR všechny cenné kovy a o jeden bod skončili druzí mezi všemi oddíly a kluby, které na republice startovaly.

V tomto výčtu je vidět, že je na co navazovat. Budeme i dále bojovat ve druhé lize mužů a žen, ve třetí lize mužů s dalšími dvěma týmy, v lize juniorů a v lize starších žáků. Vrcholem našich mládežníků by mělo být v prosinci Mistrovství České republiky starších žáků v Horní Suché u Havířova.

Ostrý start proběhne už v sobotu 14.09.2024 v Meziboří na tradiční Velké ceně, kde chceme s našimi děvčaty útočit na české a osobní rekordy a Dominik Sládek na své osobní a oddílové rekordy.